Lody Czekoladowe / Osiągnięcie Czekoladowej Rozkoszy

Lody Czekoladowe / Osiągnięcie Czekoladowej Rozkoszy
Need a deser bezglutenowy? Lody czekoladowe / osiągnięcie czekoladowej rozkoszy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 988 kalorii, 23G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 698 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli morskiej, słodko-gorzkiej czekolady, granulowanego cukru trzcinowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sycylijskie Lody czekoladowe z bourbonem i kawałkami ciemnej czekolady, Kanapki z lodami czekoladowo-czekoladowymi i truskawkowymi, oraz Czekoladowe Ciasto Orzechowe.

Instrukcje

1
Do połowy napełnij dużą miskę zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj kilka garści kostek lodu. Odstaw kąpiel lodową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
3
Umieścić posiekaną czekoladę w dużej misce i roztopić na podwójnym kotle lub w kuchence mikrofalowej, mieszać do uzyskania gładkiej masy. Ustaw sitko o drobnej siatce nad miską i ustaw aside.In rondel, doprowadzić mleko na wolnym ogniu na średnim heat.In w średniej misce ubijamy żółtka, cukier i sól, aż będą gęste i lekko bledsze. Przesiać w proszku kakaowym i skrobi kukurydzianej i ubijać, aż powstanie pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Stale ubijając, powoli wlewaj połowę gorącego mleka do mieszanki kakaowej i ubijaj, aż będzie gładka. Powrót mieszaninę do rondla, ubijać do połączenia i gotować na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina jest wystarczająco gęsta, aby pokryć tylną część łyżki (około 5 minut), nie gotować.Powoli odcedzić gorącą mieszaninę nad zarezerwowaną roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Ubijać, aż czekolada zostanie całkowicie włączona i gładka, a następnie dodać wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Umieścić miskę w większej misce z lodowatą wodą i od czasu do czasu mieszać mieszaninę, aby zapobiec tworzeniu się skóry, następnie przykryć powierzchnię papierem woskowym i przechowywać przykryty w lodówce na noc lub do 1 dnia przed ubijaniem. (Mieszanka jest najlepsza, jeśli jest starzona (przechowywana w lodówce) przez noc. Ten okres odpoczynku poprawia właściwości ubijania mieszanki oraz poprawia ciało i strukturę gelato.) Zamrozić mieszaninę w maszynie do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GelatoGelato
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Przed podaniem przełożyć do szczelnego pojemnika i zamrozić na co najmniej 2 godziny.
8
Odstawić na około 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn