Lody Czekoladowe Krówki
Lody czekoladowe krówki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz Holenderskie kakao procesowe, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 szklankę pełnego mleka w ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Zdjąć z ognia i dodać kakao, mieszając trzepaczką, aż kakao się rozpuści. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Połącz 1 szklankę pełnego mleka, mleko skondensowane, wanilię, mleko odparowane i sól w blenderze i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Dodać mieszankę kakao; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.