Lody Czekoladowe Bon Bons

Lody Czekoladowe Bon Bons
Lody czekoladowe Bon Bons to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Lody Z Białej Czekolady Bon Bons, Śmierć Lodami Czekoladowymi, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą blachy do pieczenia lub płyty, która zmieści się w zamrażarce, linii z pergaminem i schłodzić w zamrażarce przez 30 minut. Miarka zaokrąglone łyżki lodów na przygotowanej patelni i zamrażać do jędrności, około 1 godziny. W razie potrzeby ponownie zwinąć w okrągłe kulki i ponownie zamrozić, aż będą całkowicie twarde, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą. Roztopić, delikatnie mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Roztopioną czekoladę przełożyć do kubka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
4
Pracując szybko, zanurz kulki lodów w czekoladzie, po kolei, i połóż z powrotem na wyłożonej patelni. Zamrażać, aż czekolada jest ustawiona, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn