Local Kine Wontons
Lokalne Kine Wontons wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 172 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wonton owijki, imitacja krabów, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Sałatka Makaronowa Da Kine, Dżem Figowy Z Lokalnym Miodem I Zatoką, oraz Grillowane Lokalne Anchois.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym, ciężkim rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
W średniej misce wymieszaj serek śmietankowy, sos sojowy, imitację mięsa krabowego, kasztany wodne i zieloną cebulę.
Umieścić około 1 łyżeczkę mieszanki twarogu na środku każdego opakowania wonton. Złóż na trójkąty i uszczelnij krawędzie zwilżonymi palcami.
W małych partiach smażyć wontony na gorącym oleju przez 3 do 4 minut, aż staną się złote.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.