Loaded Potato Soup II

Loaded Potato Soup II
Loaded Potato Soup II to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 180 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, mleka, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, Załadowana Zupa Ziemniaczana, oraz Załadowana Zupa Ziemniaczana.

Instrukcje

1
Ziemniaki i sól umieścić w dużym rondlu z wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i odstawić.
3
Na średniej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Seler, marchew i cebulę ugotować na maśle, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Łącz ziemniaki, mieszankę warzywną, śmietanę z zupy ziemniaczanej i mleka w dużym garnku na małym ogniu. Dusić 15 minut, dostosowując mleko do żądanej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy ZiemniaczanejKrem Z Zupy Ziemniaczanej
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn