Liście Brukselki , Topinambur I Oliwa Castelvetrano

Liście Brukselki , Topinambur I Oliwa Castelvetrano
Brukselka liści, Topinambur & Castelvetrano Oliwa jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skórki cytrynowej, pieprzu, oliwek castelvetrano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Liści Brukselki, Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, oraz Twist and Sprout: brukselka z boczkiem Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce umieścić sok z cytryny i skórkę z cytryny. Powoli ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Używając płaskiej strony noża szefa kuchni, wciśnij każdą oliwkę, aż do uwolnienia dołu; wyrzuć doły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
3
Wyciśnięte oliwki pokroić w plastry i dodać do miski z mieszaniną soku z cytryny i oliwy z oliwek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Odciąć podstawę z jednej brukselki. Ostrożnie ściągnij zewnętrzne liście, kontynuując przycinanie podstawy, aby uwolnić liście. Zatrzymaj się, gdy dojdziesz do żółtych wewnętrznych liści, które są szczelnie zapakowane razem, zarezerwuj tę część kiełka do innego użycia. Powtórz z pozostałymi brukselkami i dodaj liście do miski z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Obrać Topinambur i cienko pokroić za pomocą krajalnicy mandoliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
6
Dodaj je do miski i wrzucić z opatrunkiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać pieprz, sól, i anchois i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Podziel na 4 talerze sałatkowe, wierzch z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn