Linguine z sosem Garlicky White Clam
Linguine z sosem Garlicky White Clam może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 453 kalorie, 13g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pod ręką wino, mielony pieprz, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Linguine w sosie z białych Małży, Linguine z sosem z białych Małży, oraz Linguine z sosem z białych Małży.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować linguine na wrzenia, aż do miękkości jeszcze firmy do ukąszenia, o 11 protokół; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować anchois na patelni, aż rozpuszczą się w oleju, o 5 protokół; dodać czosnek i kontynuować gotowanie, aż będzie lekko rumiane, 2 do 3 protokół. Roztopić masło w mieszaninie anchois. Gdy masło zaczyna bąbelkować, pietruszka wymieszać, oregano, płatki czerwonej papryki i czarny pieprz do mieszaniny masła; gotować, aby zmiękczyć pietruszkę, około 1 minuty.
Wlać wino i około 3/4 zarezerwowanego soku z małży do patelni.
Umieść pokrywę na patelni i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Doprowadzić płyn na wolnym ogniu; dodać małże i nadal gotować, aż małże są ogrzewane przez, 2 do 3 protokół.
Wlać sos małży na linguine służyć.