Linguine z sosem Garlicky White Clam

Linguine z sosem Garlicky White Clam
Linguine z sosem Garlicky White Clam może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 453 kalorie, 13g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pod ręką wino, mielony pieprz, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Linguine w sosie z białych Małży, Linguine z sosem z białych Małży, oraz Linguine z sosem z białych Małży.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować linguine na wrzenia, aż do miękkości jeszcze firmy do ukąszenia, o 11 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować anchois na patelni, aż rozpuszczą się w oleju, o 5 protokół; dodać czosnek i kontynuować gotowanie, aż będzie lekko rumiane, 2 do 3 protokół. Roztopić masło w mieszaninie anchois. Gdy masło zaczyna bąbelkować, pietruszka wymieszać, oregano, płatki czerwonej papryki i czarny pieprz do mieszaniny masła; gotować, aby zmiękczyć pietruszkę, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlać wino i około 3/4 zarezerwowanego soku z małży do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Umieść pokrywę na patelni i zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Doprowadzić płyn na wolnym ogniu; dodać małże i nadal gotować, aż małże są ogrzewane przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wlać sos małży na linguine służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z MałżySos Z Małży
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn