Linguine z olejem czosnkowo-pieprzowym

Linguine z olejem czosnkowo-pieprzowym
Linguine z czosnkiem i czerwonym pieprzem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ząbków czosnku, sól, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Linguine z czosnkiem i krewetkami z czarnego pieprzu, Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czerwoną paprykę i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
3
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund lub aż czosnek jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałe składniki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn