Linguine z indykiem, bazylią i Crème Fraîche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Linguine z indykiem, bazylią i Crème Fraîche. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz Creme fraîche, bazylia, makaron linguine i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gazpacho z bazylią Crème Fraîche, Roladki z łososia wędzonego i bazylii z Crème Fraîche, oraz Kremowe szparagi, bazylia i Crème Fraîche Velouté.
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej osolonej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W międzyczasie w dużej misce ubijamy crme frache i kolejne 3 składniki.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/4 szklanki wody do gotowania. Wrzucić makaron i indyka w mieszaninie sosu, dodając wystarczającą ilość wody do gotowania, aby równomiernie płaszcz makaron. Wymieszać sokiem z cytryny i bazylią.
* Crme frache to wyhodowany krem podobny do kwaśnej śmietany, ale o mniej pikantnym smaku i bardziej miękkiej konsystencji. Możesz zastąpić meksykańską cremę lub mieszaninę równych części kwaśnej śmietany i śmietany do ubijania.