Linguine z brokułami, boczkiem i kukurydzą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Linguine z brokułami Rabe, boczkiem i kukurydzą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 620 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sól koszerną, linguine, ziarna kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Linguine z Brokułowo-orzechowym Pesto, Linguine Z Pesto Z Orzechów Włoskich I Brokułów, oraz Ciecierzyca z brokułami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linguine ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie, w dużym rondlu, na średnim ogniu, smażyć boczek, aż chrupiące, o 4 protokół.
Przełożyć na ręcznik papierowy. Łyżka off wszystkie oprócz 1 łyżka kapieli z patelni, zastrzegając resztę.Powrót patelni na średnim ogniu, dodać czosnek i brokuły rabe, i wrzucić.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż brokuły rabe jest miękka, o 3 protokół. Wymieszać kukurydzę, albo zarezerwowane boczek kapie lub masło, sól i pieprz.
Dodać odsączone linguine i wrzucić.
Ciepło do ogrzania przez, o 3 protokół.
Posypać parmezanem i boczkiem i wrzucić.Wskazówka: brokuły rabe ma gorzki smak, który wielu ludzi uważa za przyjemny. Jeśli nie jesteś jednym z nich, użyj worka 5 uncji świeżego szpinaku zamiast.
Dodaj go do patelni, po jednej garści na raz, wraz z linguine.