Marsala-Glazurowane Zimowe Warzywa
Marsala-szkliwione zimowe warzywa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, brukiew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szkliwione Zimowe Warzywa, Soczewica z winem-glazurowane zimowe warzywa, oraz Warzywa Pieczone Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodaj rutabaga, pasternak, cebula, i marchew; gotować 4 protokół.
Dodać brukselkę i gotować 1 minutę.
Odcedzić i umieścić warzywa w dużej patelni do pieczenia lub galaretki pokrytej sprayem do gotowania.
Dodać masło i kolejne 5 składników (masło przez gałkę muszkatołową), mieszając, aż masło się rozpuści.
Wlać wino na warzywa; przykryć patelnię folią.
Piec warzywa w temperaturze 450 przez 30 minut. Wyjąć i wymieszać warzywa (nie wyjmować patelni z piekarnika).
Piec dodatkowe 15 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając po 8 minutach.