Linguine Piccole z grillowanym Miecznikiem i sosem Pietruszkowo-anchois

Linguine Piccole z grillowanym Miecznikiem i sosem Pietruszkowo-anchois
Linguine Piccole z grillowanym Miecznikiem i sosem Pietruszkowo-anchois może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 709 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sok z cytryny, parmezan, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane kotlety jagnięce i czerwona papryka z sosem anchois-pietruszka, Linguine con alici (Linguini z sosem anchois), oraz Duszony mostek z sosem Pietruszkowo-anchois.

Instrukcje

1
W blenderze połącz szalotkę, anchois, ocet, sok z cytryny, parmezan, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Zmiksować do postaci pasty. Podczas pracy maszyny dodaj 1/2 szklanki oleju w cienkim strumieniu, a następnie dodaj gorącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
SardeleSardele
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podgrzać brojlery lub patelnię grillową lub zapalić grill. Miecznik zalać 1 łyżeczką oleju i posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować rybę przez 4 minuty. Włączyć i gotować, aż złoty kolor i po prostu zrobić, 4 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pozostaw rybę na kilka minut, a następnie pokrój ją na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować linguine piccole aż tylko zrobić, o 9 protokół. Rezerwy około 1/2 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Gotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W PaskiGotowaną Polędwiczkę Wieprzową Pokroić W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Odcedzić makaron i wymieszać z sosem, miecznik, 1/4 szklanki wody z makaronu i natką pietruszki. Jeśli sos wydaje się zbyt gęsty, dodaj więcej zarezerwowanej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
MiecznikMiecznik
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1
Odcedzić jedną puszkę 6 uncji tuńczyka zapakowaną w olej. Płatki tuńczyka i wrzucić go z odsączonego makaronu w miejsce miecznika.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Rekomendacja wina: wytrawne wino ros byłoby ładnie komponować się z sosem anchois. Poszukaj butelki z Prowansji we Francji lub, jeśli czujesz się żądny przygód, Nawarry w Hiszpanii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn