Limonkowe Zingery Z Orzechami Laskowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj limonkowe Zingery z orzechów laskowych. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 22 centy za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka masła, barwników spożywczych, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy obejmują Lime Zingers, Cranberry Zingers, oraz Grillowane Skrzydełka.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier.
Dodać sok z limonki, skórkę i wanilię. Stopniowo dodawać mąkę. Wymieszać z orzechami laskowymi. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do łatwego w obsłudze.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do 1/4 cala. grubość.
Cięcie z 2-in. foremka do ciastek zanurzona w mące.
Miejsce 1 w. od siebie na niepasanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub aż krawędzie będą lekko rumiane.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
W małej misce połączyć składniki lukru; ubić do gładkości.
Przenieść do zamykanej plastikowej torby.
Wyciąć mały otwór w rogu torby; mżawka lukier na ciastka. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.