Limonka w kokosie " serniki matowe
Lime in the Coconut "Frosted Cheesecake Bars może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz masło, skórkę z limonki, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj "Limonka w kokosie" mrożone serniki, Sernik Kokosowo-Limonkowy, oraz No Bake Coconut Lime Cheesecake Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno i boki 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszaj składniki bazowe ciastek, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Naciśnij równomiernie na dnie patelni.
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru. Chłodne 15 minut.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekki i puszysty. Ubić w śmietanie kokosowej, aż dobrze wymieszane. Ubić w soku z limonki, wanilii i 2 jajka na gładką masę.
Rozłożone na bazie ciasteczek.
Piec 40 do 45 minut lub aż zestaw i światło złoty kolor na brzegach. Schłodzić 30 minut w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce 1 godzinę do całkowitego ostygnięcia.
Ostrożnie rozprowadzić lukier na nadzieniu.
Posypać skórką kokosa i limonki. Przykryć; przechowywać w lodówce 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.