Grillowana cukinia, fasola i ser quesadilla
Przepis Grillowana cukinia, fasola i ser quesadilla mogą być wykonane w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. 187 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cukinii, oliwy z oliwek, chilli i tortilli z mąki. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Maślana fasola, grillowana cukinia, pieczona czerwona papryka i sałatka z chorizo, Deep Fried Bean and Cheese Quesadilla, oraz Mango, Czarna Fasola I Kozi Ser Quesadilla.
Instrukcje
Podsmażamy cebulę na połowie oliwy przez około 5 minut lub do miękkości. Wymieszać przez czosnek i kminek. Gotować na małym ogniu przez 1 min więcej.
Dodać pomidor czysty, fasolę pinto i kilka łyżek wody.
Rozgrzać, następnie rozgnieść tylnym widelcem i doprawić.
W międzyczasie plasterki cukinii wrzucić do pozostałego oleju z odrobiną przypraw.
Miejsce na gorącej patelni i gotować przez kilka minut z każdej strony do miękkości i grill oznaczone.
Ser, chili i kolendrę wymieszać w misce.
Rozłóż fasolę czystą ponad połowę tortilli.
Ułożyć na plastrach cukinii i roztrzepać mieszanką serową. Top z pozostałych tortillas, naciskając dwa razem. Gotować partiami na gorącej patelni, ostrożnie obracając, przez około 1-2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ser zacznie się topić, a tortille będą chrupiące.