Limburger Mac and Cheese from ' Di Bruno Bros. House of Cheese

Limburger Mac and Cheese from ' Di Bruno Bros. House of Cheese
Limburger Mac and Cheese z ' Di Bruno Bros. House of Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ceglany ser limburger, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zeke 's Bacon Maple Grillowany ser z' Di Bruno Bros. House of Cheese, Burrata z pomidorami z ' Di Bruno Bros. Dom sera, oraz Sycylijska Tapenada z oliwek i wędzonych migdałów z " Di Bruno Bros. House of Cheese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F i masło 1,5-quart danie zapiekanki lub 8 x 8 calowy kwadratowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Gdy piekarnik się nagrzewa, Ustaw chleb pumpernikielowy na stojaku piekarnika (możesz użyć arkusza cookie, ale nie jest to konieczne), aby go wysuszyć. Jeśli chleb jest już bardzo nieświeży, po prostu wznieś toast. Tymczasem, na patelni, podsmażyć posiekaną cebulę w oliwie z oliwek na dużym ogniu. Gdy brzegi staną się brązowe, po około 5 minutach odstaw cebulę na bok do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjmij tosty z pumpernikla z piekarnika i pokrój w kostkę. Następnie użyć patelni sauté z cebuli do brązowych kostek chleba. Może być konieczne dodanie trochę więcej oleju. Sauté, aż chleb jest bardzo chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W garnku zagotować 2 ćwiartki wody i dodać suchy makaron. Postępuj zgodnie z instrukcjami gotowania na opakowaniu, ale gotuj około 2 minut mniej niż jest to wymagane, aby makaron zbliżał się do al dente; Sprawdź po 5 minutach-powinien przyklejać się do zębów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Aby zrobić sos serowy, roztopić masło w średnim rondlu. Gdy masło się roztopi, zmniejsz ogień i ubijaj mąkę. Stworzy to gęstą pastę dla zasmażki. Stale mieszaj przez 1 do 2 minut, gdy surowy smak mąki się ugotuje: powinna pachnieć smacznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Stopniowo dodawaj ciepłe mleko, stale ubijając, aby zapobiec tworzeniu się grudek. Mieszaj mieszaninę na średnim ogniu przez 10 do 12 minut, lub aż sos zgęstnieje i pokryje tył drewnianej łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
SOS wyjąć z ognia i wymieszać Limburger, musztarda brązowa, podsmażona cebula, sól, i mielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Polać sosem makaron i rozprowadzić mieszaninę do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Na wierzchu warstwa startego Parmigiano, a następnie grzanki z pumpernikla.
Składniki, których będziesz potrzebować
PumpernikelPumpernikel
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
GrzankiGrzanki
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
10
Piec przez 30 minut lub aż sos wokół krawędzi bąbelki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Podawać z chrupiącym piwem i ogórkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn