Limburger Mac and Cheese from ' Di Bruno Bros. House of Cheese
Limburger Mac and Cheese z ' Di Bruno Bros. House of Cheese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ceglany ser limburger, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zeke 's Bacon Maple Grillowany ser z' Di Bruno Bros. House of Cheese, Burrata z pomidorami z ' Di Bruno Bros. Dom sera, oraz Sycylijska Tapenada z oliwek i wędzonych migdałów z " Di Bruno Bros. House of Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° F i masło 1,5-quart danie zapiekanki lub 8 x 8 calowy kwadratowy patelni.
Gdy piekarnik się nagrzewa, Ustaw chleb pumpernikielowy na stojaku piekarnika (możesz użyć arkusza cookie, ale nie jest to konieczne), aby go wysuszyć. Jeśli chleb jest już bardzo nieświeży, po prostu wznieś toast. Tymczasem, na patelni, podsmażyć posiekaną cebulę w oliwie z oliwek na dużym ogniu. Gdy brzegi staną się brązowe, po około 5 minutach odstaw cebulę na bok do miski.
Wyjmij tosty z pumpernikla z piekarnika i pokrój w kostkę. Następnie użyć patelni sauté z cebuli do brązowych kostek chleba. Może być konieczne dodanie trochę więcej oleju. Sauté, aż chleb jest bardzo chrupiące, o 10 protokół.
W garnku zagotować 2 ćwiartki wody i dodać suchy makaron. Postępuj zgodnie z instrukcjami gotowania na opakowaniu, ale gotuj około 2 minut mniej niż jest to wymagane, aby makaron zbliżał się do al dente; Sprawdź po 5 minutach-powinien przyklejać się do zębów.
Aby zrobić sos serowy, roztopić masło w średnim rondlu. Gdy masło się roztopi, zmniejsz ogień i ubijaj mąkę. Stworzy to gęstą pastę dla zasmażki. Stale mieszaj przez 1 do 2 minut, gdy surowy smak mąki się ugotuje: powinna pachnieć smacznie.
Stopniowo dodawaj ciepłe mleko, stale ubijając, aby zapobiec tworzeniu się grudek. Mieszaj mieszaninę na średnim ogniu przez 10 do 12 minut, lub aż sos zgęstnieje i pokryje tył drewnianej łyżki.
SOS wyjąć z ognia i wymieszać Limburger, musztarda brązowa, podsmażona cebula, sól, i mielony pieprz.
Polać sosem makaron i rozprowadzić mieszaninę do przygotowanego naczynia żaroodpornego. Na wierzchu warstwa startego Parmigiano, a następnie grzanki z pumpernikla.
Piec przez 30 minut lub aż sos wokół krawędzi bąbelki.
Podawać z chrupiącym piwem i ogórkami.