Limantro Tofu
Limantro Tofu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skórkę z limonki, sos sojowy, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone na patelni Tofu z pikantnym sosem z trawy cytrynowej (Tofu Nuong Xa), Szybkie Azjatyckie tofu (tofu alla Debbie), oraz Pieczone Włoskie zioło tofu + jak nacisnąć Tofu jak mistrz.
Instrukcje
Wymieszaj kolendrę, czosnek, skórkę z limonki i sok, sos sojowy, kminek, brązowy cukier i pieprz cayenne w misce.
Dodaj tofu i marynować w lodówce przez 1 godzinę na noc.
Wyjąć Tofu z rowkiem łyżką.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać marynowane tofu aż rumiane ze wszystkich stron, 10 do 15 protokół.