Liście Brukselki , Topinambur I Oliwa Castelvetrano

Liście Brukselki , Topinambur I Oliwa Castelvetrano
Brukselka liści, Topinambur & Castelvetrano Oliwa jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka skórki cytrynowej, pieprzu, oliwek castelvetrano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Z Liści Brukselki, Brioche Crusted fish z puree z topinamburu i ogórkami z topinamburu, oraz Twist and Sprout: brukselka z boczkiem Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce umieścić sok z cytryny i skórkę z cytryny. Powoli ubij w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Używając płaskiej strony noża szefa kuchni, wciśnij każdą oliwkę, aż do uwolnienia dołu; wyrzuć doły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
3
Wyciśnięte oliwki pokroić w plastry i dodać do miski z mieszaniną soku z cytryny i oliwy z oliwek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Odciąć podstawę z jednej brukselki. Ostrożnie ściągnij zewnętrzne liście, kontynuując przycinanie podstawy, aby uwolnić liście. Zatrzymaj się, gdy dojdziesz do żółtych wewnętrznych liści, które są szczelnie zapakowane razem, zarezerwuj tę część kiełka do innego użycia. Powtórz z pozostałymi brukselkami i dodaj liście do miski z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Obrać Topinambur i cienko pokroić za pomocą krajalnicy mandoliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
6
Dodaj je do miski i wrzucić z opatrunkiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Dodać pieprz, sól, i anchois i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Podziel na 4 talerze sałatkowe, wierzch z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn