Letnie Spaghettini z pomidorami i bazylią

Letnie pomidory i bazylia Spaghettini to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, zapakowany w wodę ser mozzarella, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Koniec lata makaron z pomidorami, bazylią i fetą, Masło Bazyliowe Wędzone Letnie Pomidorowe, oraz Letnie pomidorowe Bouillabaisse z bazylią Rouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia. Wrzucić 3 pomidory; gotować 30 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć pomidory na talerz. Powtórzyć z pozostałymi pomidorami. Gdy ostygnie, pomidory obrać od X.
Pomidory pokroić na pół poziomo; wycisnąć nasiona i sok. Pomidory grubo posiekać; przenieść do dużej miski.
Wymieszać z oliwkami, 5 łyżek oliwy, pokrojoną bazylią i szalotką.
Ciepło pozostałe 3 łyżki oleju w ciężkiej patelni średniej na średnim ogniu.
Dodać bułkę tartą. Smażyć, aż chrupiące i złoty, o 5 protokół. Odstawić.
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Dodać makaron do mieszanki pomidorowej; wrzucić do mieszanki. Delikatnie wymieszać z serem.
Makaron przelać do miski.
Posypać bułką tartą; udekorować gałązkami bazylii.