Letnie Roladki warzywne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście kolendry, cebula, sos hoisin, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Letnie Roladki Warzywne, Letnie Roladki z krewetkami i warzywami, oraz Letnie Rolki.
Instrukcje
1
Cebulę, czosnek i płatki czerwonej papryki ugotować w oleju w małym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, mieszając, do bladego złota, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ubijamy pozostałe składniki sosu. Dusić, ubijając, 1 minuta, a następnie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Makaron przykryć gorącą wodą i namoczyć 15 minut, a następnie dobrze osuszyć na sicie. Osuszyć między ręcznikami papierowymi i wymieszać z octem i solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Ocet
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Sito
2
Połóż podwójną grubość ręcznika papierowego na powierzchni roboczej i napełnij płytką patelnię ciepłą wodą. Namoczyć 1 Okrągły papier ryżowy (upewnij się, że nie ma dziur) w ciepłej wodzie, aż będzie giętki, 30 sekund do 1 minuty, a następnie przenieść do ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Pieczenia
3
Ułóż 1 kawałek sałaty na dolnej połowie nasączonego papieru ryżowego, składając lub rozrywając, aby pasował i pozostawiając 1-calową granicę wzdłuż krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
Sałata
4
Rozłóż jedną czwartą sosu orzechowego na sałacie i top z jedną czwartą każdy z mięty, bazylia, kapusta, i makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Orzechowy
Kapusta
Sałata
Makarony
Funtów Jeżyn (około
Bazylia
Mięta
5
Zwinąć papier ryżowy szczelnie wokół napełniania i po zwinięciu do połowy ułożyć jedną czwartą kolendry i marchewki wzdłuż zagnieceń. Następnie złóż boki i kontynuuj toczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki Sajgonki
Kolendra
Marchew
Rolka
6
Przełożyć letnią rolkę na talerz i przykryć zwilżonymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
7
Zrób jeszcze 3 rolki w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
8
Podawać rolki o połowę na przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
1
Letnie rolki mogą być wykonane 6 godzin wcześniej i schłodzone, owinięte w zwilżone papierowe ręczniki w szczelnej plastikowej torbie. Doprowadzić rolki do temperatury pokojowej przed połowieniem i podaniem.