Letnie ciasta rybne z kremem chilli

Letnie ciasta rybne z kremem chilli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj letnich ciast rybnych z kremem chilli. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 29 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, bób, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Łosoś Fish Cakes With Summer Greens Salad Recipe, Ciasta rybne z kremem Chipotle, oraz Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls.

Instrukcje

1
Ziemniaki obieramy i gotujemy 20mins. Bób gotować przez 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2
Odcedzić i zacieru razem. Białą rybę (lub łososia, jak w przepisie na okładkę) gotować na patelni z 600 ml / 1 litr wody przez 8-10 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała RybaBiała Ryba
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odcedzić i ostudzić, a następnie płatki na duże kawałki, odrzucając skórę i kości. Płatki złożyć na zacieru i doprawić.
4
Uformuj w osiem ciastek. Posypać mąką i smażyć na odrobinie oliwy z oliwek przez 3-4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5
Podawać z odrobiną crme frache skropionej odrobiną sosu chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn