Letnia Zupa pomidorowo-paprykowa
Letnia zupa z pomidorów i papryki może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz Hojny szczyptę sosu pieprzowego, octu winnego, pomidorów i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia Zupa Pomidorowo-Paprykowa, Zupa z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Papryka Pomidor Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w dużej misce; trzepaczka do mieszania. Doprawić do smaku solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone i smaki mieszanka, co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Zupa z kadzi na 4 miseczki. Na wierzchu 1 ser kozi okrągły i 3 połówki pomidorów winogronowych.
Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem i bazylią.
Skropić olejem i podawać.