Letnia Sałatka Z Komosy Ryżowej

Letnia Sałatka Z Komosy Ryżowej
Letnia sałatka z komosy ryżowej może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 97 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kolendrę, sól morską, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest znakomite. Spróbuj Letnia Sałatka Z Komosy Ryżowej, Sałatka Letnia Z Komosą Ryżową, oraz Letnia sałatka z grilla Quinoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w garnku; dodać białą komosę ryżową i czerwoną komosę ryżową. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta, 15 minut. Ustaw quinoa na bok do ostygnięcia podczas wykonywania pozostałych kroków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Połącz czerwoną cebulę, czerwoną paprykę, żółtą paprykę, sól morską i czarny pieprz razem w misce. Wymieszać z białą i czerwoną komosą ryżową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać oliwę z oliwek i sok z limonki w osobnej misce; wlać mieszaninę komosy ryżowej. Wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać kolendrę i wymieszać, aby włączyć. Przykryć sałatkę i przechowywać w lodówce dla smaków do mieszania, co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn