Letnia sałatka z bulguru i zielonej fasoli
Letnia sałatka z bulguru i zielonej fasoli to wegańskie przystawka. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pod ręką wodę, sok z cytryny, sól i pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Letnia Z Zieloną Fasolką, Przepis Na Sałatkę Z Zielonej Fasoli Lato, oraz Letnia sałatka z zielonej fasoli z Fetanem i Oregano dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej, żaroodpornej misce wlej wrzącą wodę na bulgur. Przykryć folią i odstawić do wchłonięcia wody, Około 20 minut.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować na dużym ogniu, aż tylko miękkie, o 4 protokół.
Odcedzić i odświeżyć pod zimną bieżącą wodą, a następnie osuszyć.
Fasolkę pokroić w poprzek.
W małej misce wymieszaj sok z cytryny i oliwę z oliwek. Puch bulgur z 2 widelcami.
Dodaj fasolkę szparagową, pomidory koktajlowe, migdały, miętę i sos cytrynowy. Doprawić solą i pieprzem i dobrze wymieszać.
Przełożyć sałatkę bulgur do dużej miski i podawać lekko schłodzone lub w temperaturze pokojowej.