Letnia Sałatka Kukurydziana

Letnia Sałatka Kukurydziana
Letnia sałatka kukurydziana może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 265 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kłosów kukurydzy, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Letnia Sałatka Kukurydziana, oraz Letnia Sałatka Kukurydziana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj kukurydzę we wrzącej wodzie przez 7 do 10 minut lub do pożądanej czułości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić, ostudzić i odciąć ziarna z kolby ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
W dużej misce, wymieszać kukurydzę, pomidory, cebula, bazylia, olej, ocet, sól i pieprz. Schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
OcetOcet
BazyliaBazylia
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn