Letnia Sałatka Kukurydziana
Letnia sałatka kukurydziana może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 265 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka kłosów kukurydzy, cebula, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z rukoli, kukurydzy i pieprzu: łatwa Sałatka późnym latem, Letnia Sałatka Kukurydziana, oraz Letnia Sałatka Kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotuj kukurydzę we wrzącej wodzie przez 7 do 10 minut lub do pożądanej czułości.
Odcedzić, ostudzić i odciąć ziarna z kolby ostrym nożem.
W dużej misce, wymieszać kukurydzę, pomidory, cebula, bazylia, olej, ocet, sól i pieprz. Schłodzić do podania.