Letnia sałatka konfetti może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 304 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, miód, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka letnia BLT, Letnia Sałatka Kukurydziana, oraz Sałatka Letnia Z Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, wymieszać kukurydzę, fasola lima, fasola szparagowa, pomidory, cebula, awokado, jalapeño i bazylia. W drugiej misce ubij razem olej, ocet, miód, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Fasola Szparagowa
Fasola Lima
Pomidor
Awokado
Ocet
Bazylia
Miód
Cebula
Kukurydza
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj vinaigrette do sałatki i wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce na godzinę przed podaniem do niech marynować, jeśli można stać czekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3
* Blanszowanie sprawia, że ziarna są delikatne i jasne. Gotuj je przez 30 sekund, a następnie wlej do lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie.** Szyfonada to wspaniałe słowo dociskania liściasto-zielonych wstążek. Układaj liście, rollup i pokroić cienko.