Letnia fasola z konserwowaną cytryną, migdałami i rozmarynem

Letnia fasola z zachowaną cytryną, migdałami i rozmarynem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 237 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz fioletową fasolę, ząbki czosnku, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmienie przyjaciół: Cała pieczona noga jagnięca z rozmarynem i konserwowaną cytryną, Fasola w tym tygodniu (z imbirem i cytryną konserwową), oraz Prażone migdały z rozmarynem, tymiankiem i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, tosty migdały, mieszając, aż złoty, 5 do 8 minut.
Dodać około 2 ćwiartki wody do patelni i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. W międzyczasie wypłucz fasolę i obetnij końcówki łodygi.
Dodaj fasolę do wrzącej wody i gotować tylko aż ledwo miękkie do ugryzienia, 3 do 6 protokół.
Odcedzić i spłukać zimną wodą do ostygnięcia.
Zakonserwowaną cytrynę dokładnie spłukać pod bieżącą wodą; wyrzucić nasiona i miąższ. Drobno posiekać cytrynę i umieścić w dużej misce. Wymieszaj rozmaryn, oliwę z oliwek i czosnek, a następnie dodaj fasolę, sól i pieprz do smaku.
Tuż przed podaniem wymieszaj migdały.