Letni makaron z łososiem

Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne i pescatariańskie przepisy do pudełka z przepisami, makaron z łososiem latem może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 416 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz penne, grzyb, orzech sosnowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to O letniej sałatce z makaronem i o tym, dlaczego nie należy spłukiwać makaronu zimną wodą, Trylogia Łososiowa (Część II): Gravad Łosoś Pasta Frittata, oraz Łosoś z letnimi warzywami.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją pakowania, dodając łososia do wody 6 minut przed końcem czasu gotowania.
Rozgrzać olej na patelni, a następnie gotować orzeszki piniowe do tostów.
Dodać pieprz i smażyć, aż zmiękną. Wsypujemy grzyby i mieszamy, aż zaczną zmiękać, następnie dodajemy łyżkę wody z makaronu.
Gdy makaron jest ugotowany, łososia wyjąć na talerz, a następnie odsączyć makaron. Łososia rozłożyć na płatki i dodać do warzyw wraz z makaronem i liśćmi bazylii. Przed podaniem doprawić pieprzem i lekko wymieszać