Letni Budyń Jagodowy
Need a deser wegetariański? Letni budyń jagodowy może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 10. Na 4,62 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz truskawki, jagody, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Letni Budyń Jagodowy, Letni Budyń Jagodowy, oraz Letni Budyń Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić na osuszonej blasze do pieczenia.
Połącz wszystkie jagody, 1 szklankę cukru i 1/2 szklanki wody w dużym garnku.Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii. Doprowadzić Toa gotować na wolnym ogniu, mieszając do rozpuszczenia cukru. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Odstawić sos jagodowy.
Kromki chleba posmarować masłem.
Wymieszajprzepuszczenie 2 łyżek cukru i cynamonu w małej miseczce.
Mżawka 1/2 szklanki ciepłego sosu jagodowego overbottom patelni. Patelnia z jedną warstwą chleba, krojona w zależności od potrzeb.
Wlać 1 1/2 szklanki sosu jagodowego. Powtórz warstwę2 więcej razy.
Wlać pozostały sos. Pokrywa z tworzywa sztucznego. Ustaw talerz nieco mniejszy niż patelnia na wierzchu budyniu do góry, utrzymując chleb zanurzony.Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do 2 dni.
Usuń płytkę i plastik z wierzchuudding. Odwróć na talerz. Zwolnij pansides; usuń patelnię i plastik.
kalorie 376, 10 gramów tłuszczu, 71 gramów węglowodanów