Lepki Karmelowy Chleb Małpi
Lepki karmelowy chleb małpy wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. 3681 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka brązowego cukru, cukru granulowanego, herbatników maślanych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Karmelowy Chleb Małpi, Karmelowy Boczek Małpi Chleb, oraz Chleb Małpi Czekoladowo-Karmelowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smarować lub natryskiwać 12-cup karbowany tube pan.
Wymieszać cukier granulowany i cynamon w worku 1-galon. Ciasto oddzielić na biszkopty; każdy pokroić w ćwiartki (koło pizzy działa do tego bardzo dobrze).
Wstrząsnąć ćwiartki biszkoptowe w worku do płaszcza; umieścić na patelni.
Posypać ciastka dodatkowymi mieszankami cukru.
W rondlu 1-ćwiartkowym doprowadzić masło i brązowy cukier do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Polać ćwiartki biszkoptowe.
Piec 30 do 45 minut lub do złotego koloru. Fajne 5 minut. Odwróć się do góry nogami; odciągnij, aby służyć.