Lepki Budyń Toffi
Lepki budyń toffi może być tylko deserem, którego szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajka, daktyle, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Absolutnie Grzeszne! Lepki Budyń Toffi Z Sosem Pekan Toffi, Lepki budyń toffi z sosem Port toffi, oraz Lepki budyń toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko masło i mąka sześć 8-uncji ramekins.
W małej misce wlać 1 szklankę wrzącej wody na daktyle i sodę oczyszczoną i wymieszać.
W innej misce, z mikserem ustawionym na średniej prędkości, ubij masło, brązowy cukier, i jajka, aż do wymieszania, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Delikatnie wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i mieszankę daktyli aż do połączenia.
Wlać mieszaninę równomiernie do ramekins i ustawić na blasze do pieczenia.
Piec, aż Topy sprężyny z powrotem, gdy lekko wciśnięty w centrum, 30 do 40 minut.
Niech budynie ostygnie o 20 protokół.
Użyj noża do parowania wewnątrz każdego ramekina. Odwróć talerz deserowy na każdą z nich i, trzymając je mocno razem, Odwróć ponownie do puddingu unmold. Obróć puddingi z prawej strony do góry i skropić odrobiną sosu toffi. Wierzch z odrobiną crme frache lub kwaśnej śmietany i podawać z pozostałym sosem.