Lepki budyń czekoladowy z marshmallows może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 547 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z BBC Good Food ma 669 fanów. Jeśli masz masło, proszek do pieczenia, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Lepki Budyń Czekoladowy, Sticky Toffi & Chocolate Figi Pudding Cake, oraz Lepki Budyń Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło duże naczynie do pieczenia (około 2-3 litrów). Mąkę, łyżkę soli, cukier, proszek do pieczenia i 6 łyżek kakao w proszku przesiać do miski. W osobnej misce połącz mleko, roztopione masło, jajka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukier Caster
Papier Ryżowy
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Budyń czekoladowy świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.