Lemonade Layer Cake

Lemonade Layer Cake
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka cukru pudru, sody oczyszczonej, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Lemonade Layer Cake, Lemonade Layer Cake, oraz Ciasto Z Różową Lemoniadą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, umieścić pierwsze 5 składników w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Dodać jajka i białka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę połączyć, proszek do pieczenia, sól i sodę oczyszczoną; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; dobrze ubić po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
6
Wlać ciasto do 2 (9-calowych) okrągłych patelni do ciast pokrytych sprayem do gotowania; Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
7
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Aby przygotować lukier, umieść 2 łyżki masła i następne 4 Składniki (2 łyżki masła przez serek śmietankowy) w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
9
Dodajemy cukier puder i ubijamy na małych obrotach, aż do wymieszania (nie przegotowujemy). Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
10
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż lukrem 1/2 szklanki. Wierzch pozostałą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
11
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn