Lemon-Rum Slush

Lemon-Rum Slush
Lemon-Rum Slush jest bezglutenowe i wegańskie deser. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 310 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sok ananasowy, rum i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Lemon Tea Slush, Lemon Anyzed Slush, oraz Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki i zamrozić 6 godzin, mieszając od czasu do czasu.
2
Wyjmij mieszaninę z zamrażarki; mieszaj, aż stanie się sypka.
3
Uwaga: W przypadku syropu cytrynowego: pominąć rum i pozostawić zamrożoną mieszaninę w temperaturze pokojowej 20 do 30 minut lub do syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia0
Magazyn