Lemon Piccata Whitefish
Lemon Piccata Whitefish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Prosta Sieja z cytryną i ziołami, Nadziewane Muszle Z Wędzoną Sieją W Cytrynowym Sosie Beszamelowym, oraz Wędzona Sieja Gefilte ryba w sosie cytrynowo-chrzanowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Umieść półmisek do serwowania w piekarniku do ogrzania.
Mąkę, pieprz cytrynowy i sól wymieszać w płytkiej misce i mocno wcisnąć filety z pstrąga do przyprawionej mąki, aby pokryć obie strony; strząsnąć nadmiar.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu i smażyć rybę w gorącym oleju, aż złoty kolor będzie złoty, o 2 protokół na stronę. Przechowywać filety ciepłe na podgrzewanym talerzu w piekarniku.
Wylać wszystko, ale cienką warstwę oleju na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek, aż pachnące, o 20 sekund.
Wlać białe wino do patelni i rozpuścić brązowe kawałki żywności w winie. Skórkę cytrynową wymieszać z winem i doprowadzić do wrzenia; gotować, aż sos zmniejszy się do około 2/3 szklanki, często mieszając.
Wymieszać w soku z cytryny i kaparów i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, o 5 Więcej minut.
Filety z pstrąga ułożyć w sosie i obrócić do płaszcza; podawać na rozgrzanym półmisku i udekorować natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.