Lemon Piccata Whitefish

Lemon Piccata Whitefish
Lemon Piccata Whitefish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 26g białka, oraz 16G tłuszczu. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Prosta Sieja z cytryną i ziołami, Nadziewane Muszle Z Wędzoną Sieją W Cytrynowym Sosie Beszamelowym, oraz Wędzona Sieja Gefilte ryba w sosie cytrynowo-chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Umieść półmisek do serwowania w piekarniku do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Mąkę, pieprz cytrynowy i sól wymieszać w płytkiej misce i mocno wcisnąć filety z pstrąga do przyprawionej mąki, aby pokryć obie strony; strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu i smażyć rybę w gorącym oleju, aż złoty kolor będzie złoty, o 2 protokół na stronę. Przechowywać filety ciepłe na podgrzewanym talerzu w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
Wylać wszystko, ale cienką warstwę oleju na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek, aż pachnące, o 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wlać białe wino do patelni i rozpuścić brązowe kawałki żywności w winie. Skórkę cytrynową wymieszać z winem i doprowadzić do wrzenia; gotować, aż sos zmniejszy się do około 2/3 szklanki, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Wymieszać w soku z cytryny i kaparów i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Masło ubić do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
9
Filety z pstrąga ułożyć w sosie i obrócić do płaszcza; podawać na rozgrzanym półmisku i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn