Lemon Drop Squares
Lemon Drop Squares wymaga około 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 120 i kosztuje 8 centów za porcję. Ta przystawka ma 47 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szybkie gotowanie owies, masło, lemon curd, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Double Lemon Drop koktajl z Ole Smoky Lemon Drop bimber, Kropla Cytrynowa (Lemon Drop), oraz Lemon Drop Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dolna linia i boki 13 - x 9-calowy patelni z folii aluminiowej heavy-duty lub papieru pergaminowego, pozwalając 2 do 3 cali, aby rozszerzyć na boki; lekko smarować folią.
Ubijaj mąkę, masło, cukier granulowany, owies i brązowy cukier za pomocą miksera elektrycznego, aż stanie się kruchy i mieszanina przypomina mokry piasek. Rezerwa 1 1/4 szklanki mieszanki. Pozostałą mieszaninę wcisnąć na dno przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 20 do 22 minut, aż światło złoty kolor brązowy.
Tymczasem mikrofalówka zarówno słoiki z twarogiem cytrynowym w tym samym czasie w wysokiej 1 minutę lub do wylewania.
Rozłóż twaróg cytrynowy na gorącej upieczonej skórce i posyp zarezerwowaną mieszaniną okruchów.
Piec w 350 przez 30 minut lub do bąbelków i brązowy.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 30 minut. Podnieś z patelni, używając boków foliowych jako uchwytów. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 30 minut).
Zdjąć folię i pokroić w kwadraty.