Śródziemnomorski talerz sałatkowy Antipasto to bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 582 kalorie, 52g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z cytryny, cebuli, pietruszki z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Talerz Sałatkowy Antipasto, Półmisek Sałatek Śródziemnomorskich, oraz Sałatka Śródziemnomorska Tunan Antipasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 9 składników przetworzyć w robocie kuchennym, aż będzie gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Przykryć winegret i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Marynować fasolkę szparagową, oliwki, i połówki pomidorów w vinaigrette 30 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Vinaigrette
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Podawać marynowane produkty na dużym talerzu z sałatką z makaronu śródziemnomorskiego, tuńczykiem, jajkami ugotowanymi na twardo, kaparami i czerwoną cebulą.