Lemon Cloud Pie I

Lemon Cloud Pie I
Lemon Cloud Pie i jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, serek, ciasto crust, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Lemon Cloud Pie I, Lemon Cloud Popcorn, oraz Ciasteczka Z Miodem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu połącz 3/4 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, wodę, skórkę z cytryny i sok oraz żółtka. Dobrze bij. Wymieszać podczas gotowania na średnim ogniu, aż do zgęstnienia; zgęstnieje tak jak zaczyna się gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
SokSok
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć rondel z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać serek śmietankowy do mieszanki cytrynowej i mieszać aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CytrynaCytryna
4
W małej misce ubij białka na sztywno; dodaj pozostały 1/4 szklanki cukru. Złóż słodzone białka na mieszankę cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CytrynaCytryna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Łyżka napełniania do skorupy i schłodzić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn