Lemon Balsamiczny Rozmaryn Warzywa Szaszłyki
Lemon Balsamic rozmaryn szaszłyk warzywa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ocet balsamiczny, łodygi rozmarynu, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Balsamiczno-Rozmarynowe Pieczone Warzywa Korzeniowe, Rozmaryn i cytryna pieczone warzywa, oraz Rozmaryn Ziemniaki Szaszłyki.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Połącz cukinię, żółty squash i pomidory w misce. Ubierz warzywa z cytryną, octem i olejem, solą i pieprzem. Mokry rozmaryn w misce z wodą przez 5 minut. Nawlecz warzywa na rozmarynie od spodu łodyg. Wypełnij łodygi rozmarynu i umieść je na gorącym grillu. Gotować 3 lub 4 minuty z każdej strony.