Lekko pikantne ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Ten przepis służy 60. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj {Tylko Lekko} Zdrowsze Ciasteczka Z Białej Czekolady Macadamia Lemon, Pikantne ciasteczka z rozmarynem, oraz Pikantne Masło Orzechowe-Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, gałkę muszkatołową, cynamon i goździki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Cynamon
Goździki
Gałka Muszkatołowa
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
W dużej misce wymieszać cukier, masło i ekstrakty aż do uzyskania kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
4
Dodaj jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym. Powoli dodaj mieszankę mąki, ubijając ciasto między dodatkami. Złożyć w czekoladowe chipsy. Upuść ciasto przez łyżkę stołową na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Mieszanka Mąki
Pliki Cookie
Ciasto
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec 9 do 11 minut, lub aż ciasteczka są po prostu brązowe. Po schłodzeniu ciastek na tacy przez 2 minuty wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.