Lebkuchen II

Lebkuchen II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Lebkuchen II. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 168. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Lebkuchen, Lebkuchen, oraz Lebkuchen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miód zagotować w dużym holenderskim piekarniku; zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Wymieszać z brązowym cukrem, ubitymi jajkami, skórką z cytryny i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MiódMiód
SokSok
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Mąkę, sodę oczyszczoną i przyprawy połączyć w dużej misce do mieszania; stopniowo dodawać do mieszaniny miodu, dobrze mieszając. Wymieszać z cytronem i posiekanymi orzechami pekan, dobrze mieszając. Przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CitronCitron
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Kształt ciasta na 1-calowe kulki; umieść 2 cale od siebie na nasmarowanych arkuszach ciastek. Delikatnie naciśnij kulkę do grubości 1/4 cala z dnem szklanki zanurzonej w zimnej wodzie. Delikatnie wciśnij migdałowy plasterek na środku każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń arkusze ciasteczek z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Szczotka glazury nad ciastkami i usunąć do stojaków drutu do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
GlazuraGlazura
1
Połącz 1 1/2 szklanki cukru i wody w małym ciężkim rondlu; gotuj na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować na dużym ogniu, bez mieszania, aż mieszanina osiągnie etap nitki (230 stopni F ).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z cukrem cukierniczym, dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Umieścić na małym ogniu, jeśli to konieczne, aby utrzymać konsystencję fastrygowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje168
Ocena Zdrowia1
Magazyn