Lazania śródziemnomorska może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka karczocha serca, masło, parmezan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Nocleg Lazania Śródziemnomorska, Szybka i prosta Wiosenna Lazania na patelni z śródziemnomorskim kopnięciem, oraz Lasagna Warzywna Z Domowymi Arkuszami Lasagna (Bez Maszyny Do Makaronu).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj por i następne 4 składniki (por przez czosnek), i smażyć 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Dodaj karczochy i paprykę, i smażyć 3 protokół. Fasolę wymieszać i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
5
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Dodaj mąkę i gotuj 2 minuty, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania i gotować, aż lekko zgęstnieje (około 4 minut).