Lauren ' s Peanut Butter Kiss Cookies

Lauren ' s Peanut Butter Kiss Cookies
Lauren ' s Peanut Butter Kiss Cookies jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 280 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, jajko, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peanut Butter Kiss Cookies, Peanut Butter Kiss Cookies, oraz peanut butter Kiss cookies.

Instrukcje

1
Umieść regał w górnej trzeciej części piekarnika i drugi regał w dolnej trzeciej, a następnie rozgrzej do temperatury 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść 1/2 szklanki cukru w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć pozostałe 1/2 szklanki cukru z brązowym cukrem, masło i masło orzechowe i pokonać na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż lekkie i puszyste, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii lub migdałów i ubić na średnim, aż w pełni włączone, o 1 minutę. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszaninę mąki i mieszać aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Rozwałkować ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego, zwinąć w cukier i ułożyć na blasze do pieczenia, pozostawiając około 2 cale między ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
CiastoCiasto
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec, przełączanie ciasteczka między górnej i dolnej półki o połowie pieczenia, aż dopiero zaczyna się brązowy, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij ciasteczka z piekarnika i naciśnij czekoladowy pocałunek na środku każdego. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia przez 10 minut przed przeniesieniem do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia. Kontynuuj pieczenie ciasteczek na schłodzonych blachach do pieczenia. DO AHEAD: ciasteczka mogą być pieczone z wyprzedzeniem i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn