Lauren ' s Peanut Butter Kiss Cookies
Lauren ' s Peanut Butter Kiss Cookies jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 280 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, jajko, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peanut Butter Kiss Cookies, Peanut Butter Kiss Cookies, oraz peanut butter Kiss cookies.
Instrukcje
Umieść regał w górnej trzeciej części piekarnika i drugi regał w dolnej trzeciej, a następnie rozgrzej do temperatury 177°.
W dużej misce przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Umieść 1/2 szklanki cukru w małej misce.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, połączyć pozostałe 1/2 szklanki cukru z brązowym cukrem, masło i masło orzechowe i pokonać na średniej prędkości, skrobanie miski od czasu do czasu, aż lekkie i puszyste, 2 do 3 protokół.
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii lub migdałów i ubić na średnim, aż w pełni włączone, o 1 minutę. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszaninę mąki i mieszać aż tylko połączone.
Rozwałkować ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego, zwinąć w cukier i ułożyć na blasze do pieczenia, pozostawiając około 2 cale między ciastkami.
Piec, przełączanie ciasteczka między górnej i dolnej półki o połowie pieczenia, aż dopiero zaczyna się brązowy, 8 do 10 protokół.
Wyjmij ciasteczka z piekarnika i naciśnij czekoladowy pocałunek na środku każdego. Schłodzić ciasteczka na blasze do pieczenia przez 10 minut przed przeniesieniem do stojaka z drutu do całkowitego ostygnięcia. Kontynuuj pieczenie ciasteczek na schłodzonych blachach do pieczenia. DO AHEAD: ciasteczka mogą być pieczone z wyprzedzeniem i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.