Latki Ziemniaczane
Przepis Potato Latkes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 20 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, pieprz, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chrupiące Placki Ziemniaczane (Placki Ziemniaczane), Latki Ziemniaczane, oraz Latki Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ziemniaki i cebulę; wilgoć z mieszanki ziemniaków wyciśnij przez sito. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mieszankę ziemniaczaną, mąkę i kolejne 5 składników (przez białko jaja) połączyć w dużej misce. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji; wycisnąć pozostałą ciecz. Kształt każdy w 1/4-cala grubości patty.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać 6 pasztecików; gotować 5 minut z każdej strony lub na złoty kolor. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i pasztecikami.