Latki Z Warzyw Korzeniowych
Root Vegetable Latkes może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 52 grosze za porcję. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Jeśli masz mąkę, sól, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Latki Z Warzyw Korzeniowych, Chrupiące latki z warzyw korzeniowych z puree z buraków, oraz Latki Z Korzenia Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w durszlaku wyłożonym ręcznikami papierowymi; odstawić 20 minut.
Odcedzić i wycisnąć nadmiar wilgoci z mieszanki ziemniaków.
Przenieść mieszaninę ziemniaków do dużej miski; dodać cebulę, mąkę i pieprz. Dobrze wrzucić; wymieszać z białkami.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Łyżka 1/3 Puchar ciasto dla każdego z 5 latkes na patelni; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z 1 łyżką oleju i pozostałym cieście.