Lasagne z pieczarkami i szpinakiem w sosie kozim

Lasagne z pieczarkami i szpinakiem w sosie kozim
Lasagne z dzikimi grzybami i szpinakiem z kozim sosem serowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 6,11 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, pomidor śliwkowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Strudle z dzikimi grzybami, Chardą Szwajcarską i kozim serem z sosem Bourbon Cider, Frittata z grzybami i kozim serem, oraz Grzyby Dzikie-ser kozi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć wodę i porcini w średniej misce; przykryć i odstawić na 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odcedzić na sicie nad miską, rezerwując 1 szklankę płynu do namaczania. Doprowadzić moczenie płynu do wrzenia w małym rondlu; zmniejszyć ogień do medium, i gotować, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 5 protokół).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Usuń łodygi z shiitakes; Odrzuć łodygi. Pokrój czapki shiitake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać borowiki, shiitake, i pieczarki, 1/4 łyżeczka soli, tymianek, i 1/8 łyżeczka pieprzu; smażyć 12 minut lub aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczarki BiałePieczarki Białe
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
7
Dodać wino; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
8
Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodaj mąkę i gotuj przez 30 sekund, stale mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki płynu borowikowego i mleka, mieszając trzepaczką do wymieszania. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje (około 4 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Zdjąć z ognia.
11
Dodać kozi ser, 2 łyżki parmezanu, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu i mieszać, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
ParmezanParmezan
SerSer
PieprzPieprz
SólSól
12
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu serowego na dnie 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż 2 makaron na sosie serowym, i top z połową mieszanki grzybowej, pół szpinaku, 3/4 szklanki pomidora, 1/2 szklanki sosu serowego i 1/4 szklanki mozzarelli. Powtórz warstwy, kończąc makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
SzpinakSzpinak
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
13
Pozostały sos serowy rozłożyć na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MakaronyMakarony
14
Posypać 1/4 szklanki mozzarelli, 1/2 szklanki pomidora i 2 łyżki parmezanu. Przykryć i piec w 375 przez 25 minut. Odkryć i piec dodatkowe 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ParmezanParmezan
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Odstawić 5 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn