Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać owoce morza lasagne (Lasaña Marinera) spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 918 kalorii, 63g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 5,83 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 163 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką mąkę, sól i pieprz, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lasagne Z Owocami Morza, Lasagne Z Owocami Morza, oraz Lasagne Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj makaron lasagne i gotować przez 10 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Lasagne
3
Drenaż i zestaw aside.To zrobić biały sos, doprowadzić mleko na wolnym ogniu w małym garnku i odstawić. W średnim rondlu roztopić masło.
Dodać cebulę, marchew, czosnek i gotować przez około 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać wino i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj śmietanę, pasta pomidorowa, kminek, krewetki i łosoś. Wymieszać i ustawić aside.To złóż lasagne, rozłóż trochę białego sosu na dnie naczynia do pieczenia.Ułożyć warstwę makaronu na wierzchu, następnie więcej sosu, a następnie 1/3 mieszanki owoców morza, 1/4 szklanki startej mozzarelli i 1/4 szklanki parmezanu. Powtórz jeszcze 2 razy, nakładając makaron, sos, owoce morza, mozzarellę i parmezan.Na wierzch wysmarować końcową warstwą makaronu i białym sosem, posypać pozostałą mozzarellą i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu