Przepis na lasagne z indyka i szpinaku może z grubsza zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie 2 godziny. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 2,44 USD za porcję. Mieszanka sosu marinara, liści pietruszki, części odtłuszczonej ricotty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Lasagne Z Indyka I Szpinaku, Lasagne Z Indyka Ze Szpinakiem, oraz Lasagne ze szpinakiem i kiełbasą z indyka.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużym garnku zagotuj kilka litrów osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj makaron i gotuj, aż będzie bardzo al dente, 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Wyjmij z wody i połóż na blasze wyłożonej ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Umieść oliwę z oliwek, cebulę i czerwoną paprykę na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu.