Lasagna Z Czarnej Fasoli
Przepis Black Bean Lasagnan jest gotowy w około 2 godziny i 55 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz liście oregano, Bazyl, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lasagna Z Czarnej Fasoli, Lasagna Z Czarnej Fasoli, oraz Roladki Lasagne Z Czarną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużym rondlu, połączyć pomidory i ich soki, pasta pomidorowa, czosnek w proszku, sól, pieprz, oregano, cebula i czarna fasola. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez około 30 minut.
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodaj makaron lasagne i gotować do al dente zgodnie ze wskazówkami pakietu.
Rozprowadzić 1 szklankę przygotowanego sosu w 9-na 13-na 2-calowej patelni do pieczenia. Zrób trzy warstwy makaronu, sosu i tofu Ricotta. Zakończ sosem i upewnij się, że makaron jest całkowicie pokryty lub wyschną podczas pieczenia.
Piec 45 minut, odkryte. Pozostawić naczynie na 15 minut przed pokrojeniem na kwadraty i podaniem.
Dodaj orzechy nerkowca do robota kuchennego i zmielić je. Następnie pokruszyć w tofu, i dodać drożdże, oliwę z oliwek i bazylii. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do momentu użycia. Utrzymuje się dobrze przez co najmniej tydzień.