Lasagna Wolnoopalająca
Lasagne wolno-Cooker może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka wody, polly-o oryginalny ser ricotta, makaron lasagne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Lasagna Wolnoopalająca, Lasagna Wolnoopalająca, oraz Lasagna Wolnoopalająca.
Instrukcje
Brązowe mięso na dużej patelni; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu i wodą.
Wymieszaj ricottę, 1-1 / 2 szklanki mozzarelli, 2 łyżki. Parmezan, jajko i pietruszka.
Łyżka 1 szklanka sosu mięsnego do powolnej kuchenki; top z warstwami po połowie każdego z makaronu (złamane do dopasowania) i mieszanki sera. Przykryć 2 szklankami sosu mięsnego. Na wierzch z pozostałym makaronem (łamanym do dopasowania), mieszanką serową i sosem mięsnym. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskim 4 do 6 godzin lub do momentu wchłonięcia płynu.
Posypać pozostałym serem; odstawić, przykryty, 10 min. albo aż się stopi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.